Trouwlocatie Tilburg

Trouwlocatie Tilburg

Bent u op zoek naar een een intieme en sfeervolle trouwlocatie? Bij Café en Partycentrum Bet Kolen in Tilburg kan u een een grote feestzaal huren die ruimte biedt voor wel 200 mensen. Café en Partycentrum Bet Kolen is inmiddels een begrip in Tilburg. Een bijzondere horeca gelegenheid die vanuit een honderdjarige traditite gastvrijheid biedt voor verschillende gelegenheden. 

De locatie voor een onvergetelijke bruiloft

Wanneer u kiest voor Café en Partycentrum Bet Kolen hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Café en Partycentrum Bet Kolen beschikt over een eigen catering. Vrijwel alles is mogelijk met onze eigen cateringsservice. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid diner voor uw gasten, een koud of warm buffet of de heerlijkste mini hapjes. Met onze catering maakt u uw bruiloft tot een groot succes. Daarnaast kunnen wij u helpen bij de invulling van de muziek, verlichting en zelfs de aankleding voor de ruimte. Wij kunnen de feestzaal volledig omtoveren tot een romantische ruimte, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. Hierdoor nemen wij al uw zorgen uit handen zodat u enkel hoeft te genieten op uw bruiloft. Wij bieden vele mogelijkheden om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.  

Contact

De mogelijkheden bij Café en Partycentrum Bet Kolen zijn oneindig. Wanneer u op zoek bent naar een trouwlocatie in Tilburg hoeft u niet verder te zoeken. U kunt uw gegevens achterlaten op de contactpagina, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden zodat wij van uw bruiloft een onvergetelijke dag kunnen maken.

Trouwlocatie Tilburg

Contactgegevens