Feestlocatie Tilburg

Wanneer u binnenkort een feest geeft en een feestlocatie in Tilburg zoekt is Café en Partycentrum Bet Kolen de ideale locatie, wat voor feest u ook geeft! Café en Partycentrum Bet Kolen is inmiddels een begrip in Tilburg. Een bijzondere horecagelegenheid die vanuit een honderdjarige traditie gastvrijheid biedt voor verschillende gelegenheden. Of u nu een bruiloft, een verjaardagsfeest of een jubileum viert, bij ons kunt u terecht met al uw festiviteiten.

Wij nemen graag uw zorgen uit handen, zodat u enkel hoeft te genieten

U kunt bij ons een grote feestzaal huren. Deze feestzaal biedt ruimte voor wel 200 mensen. Wanneer u een kleiner feest geeft, is de ruimte eenvoudig kleiner te maken door middel van een schuifwand. Wij vinden het belangrijk dat u zich zo min mogelijk zorgen maakt over het organiseren van uw feest. Daarom nemen wij graag al uw zorgen uit handen zodat u enkel hoeft te genieten op uw feest.

Catering service

Om uw feest tot een echt groot succes te maken bieden wij ook een cateringservice. Wat uw wensen ook zijn, onze cateringservice regelt het voor u. De cateringsservice verzorgt de lekkerste hapjes voor u en uw gasten maakt. Of u kan voor een uitgebreid diner kiezen, niets is ons te gek.

Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de invulling van de muziek, verlichting en zelfs de aankleding van de ruimte. De mogelijkheden zijn bij Café en Partycentrum Bet Kolen oneindig. Wanneer u op zoek bent naar een feestlocatie in Tilburg, hoeft u niet verder te zoeken. Graag bespreken wij samen met u de mogelijkheden.  

Feestlocatie Tilburg

Contactgegevens