Armband heren touw

Heb jij een vriend en vind je het leuk om elk jaar een origineel cadeau te geven voor zijn verjaardag? Als je al een aantal jaartjes samen bent, kan het zijn dat je nu even zonder inspiratie zit. Waarschijnlijk heb je al de hele trukendoos ondersteboven geschud om hem steeds opnieuw te verrassen. Je zit hier goed als je naar inspiratie zoekt. In dit artikel staan er vast een leuke cadeautjes waar je nog niet eerder aan hebt gedacht. 

Tip 1: Sieraden 

Heb je wel eens aan sieraden gedacht? Jazeker, ook stoere mannen dragen sieraden. Die zien er natuurlijk heel anders uit dan sieraden voor vrouwen. Ze zijn wat stoerder en grover dus staan heel goed om een brede pols bij een gave outfit. Gaat er nog steeds geen lampje branden? Hieronder staan een aantal leuke ideeën. 

Armbanden 

Armbanden voor mannen zijn helemaal hip. Vooral de zilveren items van een aantal bekende merken doen het ontzettend goed. Check wel goed van tevoren wat nu echt zijn smaak is. Echte zilveren sieraden zijn soms best prijzig. 

Stoer item: met touw

Heb je een wat kleiner budget en wil je toch zo’n toffe armband kopen? Dan is een armband heren touw een ontzettend goed idee. Een armband heren touw past ook bij bijna iedereen. 

 

Horloge 

Voor de tijd hoef je geen horloge meer te dragen. Dit polssieraad is een echt fashion item. Ook hiervoor geldt dat je echt goed van tevoren moet checken wat zijn smaak is. 

Tip 2: Dagje weg

Vind je het leuk om er samen tussenuit te gaan? Kies dan voor een stedentrip in een stad waar je anders niet naartoe gaat. Het voordeel van zo’n tripje is dat jij er zelf ook ontzettend veel plezier aan beleeft. 

 

Tip 3: Voetbalwedstrijd bezoeken 

Houdt hij van voetbal? Koop dan een paar kaartjes voor zijn favoriete voetbalclub. Je kan zelf meegaan, maar als je dat echt niet wil geef je de kaartjes voor hem en een vriend. Dat kan hij zeker waarderen.