kapsalon den haag

Er zijn ontzettend veel mensen die al jaar in jaar uit hetzelfde kapsel dragen. Vreselijk zonde, want je wilt natuurlijk wel een beetje met je tijd meegaan. Wat je dan kunt doen is een goede kaper zoeken, een kapsalon in Den Haag bijvoorbeeld (als je daar in de buurt woont) en vragen naar de boeken met foto’s van kapsels. Vrijwel elke kapsalon heeft namelijk dit soort boeken liggen, en daar kun je rustig een poosje in bladeren tot je iets ziet wat je mooi lijkt. Natuurlijk kun je in diezelfde kapsalon in Den Haag ook gewoon om advies vragen. Een kapster weet namelijk doorgaans binnen enkele seconden wat voor model jou mooi zou staan, oftewel welk model past bij de vorm van je gezicht. Misschien is een pony wel echt iets voor jou, of een strakke bobijn. Twijfel je over een heel hip kapsel maar durf je het niet aan? Vraag dan eerst een echte kapper om advies!

Kapsalon in Den Haag voor het verven van je haar

Natuurlijk kun je ook beter naar die ene kapsalon in Den Haag gaan om je haar te laten verven. Er zijn genoeg mensen die dit zelf thuis doen, met behulp van een pakje haarverf van de drogist. Het lastige daaraan is echter dat je nooit weet hoe dit uitpakt. Een echte kapper weet dit natuurlijk wel, en dus kun je het maar beter aan de professional over laten. Dan weet je zeker dat je niet voor een verrassing komt te staan.

Wat kost een knipbeurt in een kapsalon in Den Haag?

Den Haag is een grote stad met ontzettend veel kapperszaken dus het is lastig om hier een vaste prijs te noemen. Er zijn diverse zaken waar je al voor rond de €14 terecht kunt, maar ook genoeg waar je meer dan €20 betaalt. Voor dat geld krijg je uiteraard wel een betere service, worden je haren ook gratis gewassen en krijg je koffie of thee aangeboden.