Wimperextensions omgeving Leiden

Veel vrouwen vinden het mooi om dagelijks over mooie, volle wimpers te beschikken. Dit kan gecreëerd worden door het opdoen van mascara, maar ook door het laten plaatsen van wimperextensions. Bijvoorbeeld wimperextensions in de omgeving van Leiden. Door wimperextensions te laten plaatsen ben je er van verzekerd dat je dagelijks over mooie, volle wimpers beschikt, zonder dat je ’s morgens vroeg je bed uit moet voor het opdoen van mascara en aan de slag te gaan met een wimperkrultang.

Hoe werken wimperextensions?

Wanneer je op zoek gaat naar wimperextensions in de omgeving van Leiden is het belangrijk dat je met een aantal zaken rekening houdt. Je eigen wimpers zijn namelijk de basis voor de extensions. Het is daarom ook afhankelijk van de lengte en de conditie van je eigen wimpers welke wimperextensions je kunt laten zetten. Ook is het belangrijk dat je nadenkt wat je met behulp van de wimperextensions wil creëren. Het type extensions moet namelijk wel bij jou als persoon passen. Wimperextensions worden haartje voor haartje op de eigen wimpers geplakt. Dit in tegenstelling tot de nepwimpers die je bij allerlei cosmeticazaken kunt kopen en zelf op je oogleden kunt plakken. Tevens is het belangrijk om te weten dat ook je wimperextensions na verloop van tijd uitvallen, dit evenals je eigen wimpers. Per dag verlies je gemiddeld ongeveer zo’n twee wimpers. Na een aantal weken zal je de extensions dan ook opnieuw moeten laten vullen.

Wimperextensions laten vullen

Omdat je dagelijks een aantal wimpers verliest moet je je wimperextenstions zo nu en dan laten vullen. Gemiddeld genomen zie je dat je wimpers na een week of twee minder vol worden wanneer je wimperextensions hebt. Je kunt je wimperextensions vaak laten vullen bij hetzelfde adres als waar je de wimperextensions hebt laten plaatsen. Vaak is dit een schoonheidsspecialiste die zichzelf gespecialiseerd heeft in het plaatsen van wimperextensions. Ook zijn er manicuren waar je naast het verzorgen van je nagels ook terecht kunt voor het laten plaatsen van wimperextensions.